ELEKTRIKER BAD


Få riktig elektriker på ditt bad

Elektriker og bad hører sammen.
Enten du skal pusse opp et bad fra bunnen, eller gjøre enkle grep for å heve standarden, har vi god kompetanse på dette.

Mange tenker nok på et bad som typisk rørleggerarbeid. Men sannheten er at elektrikeren er vel så viktig når badet skal pusses opp.  Vi har lang erfaring med oppussing av bad, og sørger for et perfekt sluttresultat, hver gang.

Ny teknologi og varianter innen elektro, gjør at du nå med enkle grep kan få et bad i særklasse. Vi benytter leverandører som tilbyr det siste innen løsninger tilpasset baderom. Spør oss gjerne om råd med tanke på belysning og andre elektriske artikler som hever standarden på ditt bad betraktelig.

Vi tar gjerne en gratis befaring av ditt prosjekt. Vi har flere tverrfaglige samarbeidspartnere, og kan derfor tilby et komplett tilbud totalrenovering av bad.

Ta gjerne turen innom vår facebookside for mer inspirasjon om løsninger til bad og våtrom!

elektriker bad

Viktige å tenke på!

Badet er et av de viktigste og mest kostbare rommene i en bolig. Når man først skal gå til steget å pusse opp et bad, kan det være lurt å tenke fremover i tid, og kartlegge hva som er viktig for deg.

En barnefamilie, kan ha helt andre behov og krav til et funksjonelt bad, enn par og enslige.

Belysning og lysstyring
Riktig belysning på et bad er viktig. Noen ganger trenger du et kraftig lys, mens når spa-opplevelsen skal oppnås, er det en rolig og varm belysning som er løsningen. For sminkøren i familien kan kanskje en ekstra lyskilde være tingen når behovet melder seg. 
Uansett hva behovet ditt er, har vi gode råd for riktig belysning på badet

Varmekabler
Varmekabler gir deg følelsen av hverdagsluksus og er blitt en selvfølge på et hvert moderne bad. Det gir økt comfort hele året, og bidrar faktisk til å redusere boligens strømforbruk. Men dersom varmekablene ikke er installert riktig, kan det bli et kostbart mareritt for deg og din lommebok. Vi som autorisert elektriker, har mange års erfaring med installasjon av varmekabler. Det finnes i dag en rekke smarte løsninger innen varmekabler, så spør oss gjerne om råd!

Baderomsvifte
En dårlig vifte på badet kan gi boligen din fukt, mugg og råte, og dere som bor der kan få alvorlige sykdommer. Et bad trenger derfor en kraftig badersomvifte, og kanskje spesielt når det er flere familiemedlemmer som bruker badet daglig.

Dårlig avtrekk på badet kan både føre til dugg på speil og vinduer, og fukten kan på sikt føre til mugg og råte. Dugg som forsvinner i løpet av noen minutter etter en dusj er ufarlig. Problemet oppstår når duggen blir liggende. Fuktskader kommer ofte snikende, og når det først er oppdaget, er det ofte for sent.

Vi har gode løsninger på baderomsvifter som gir best mulig effekt!

Stikkontakt

Riktig antall stikkontakter på et bad er essensielt. Antall artikler som går på strøm øker i rekordfart, og behovet for riktig antall stikkontakter på et bad er derfor viktig å dekke.

Typiske tjenester innen bad

  • Belysning
  • Lysstyring
  • Varmekabler
  • Stikkontakt
  • Baderomsvifte
  • Håndkletørker

Ta kontakt for gratis befaring!


BESTILL BEFARING