Elbillader

Lader til elbil

Ønsker du å få montert elbillader?

Fremtidens elbillading

Elbiler er kommet for å bli, og salget av elektriske kjøretøy øker hvert eneste år. Dette øker også behovet for mer avanserte lademuligheter både hjemme, i næringslivet og på offentlige steder. 

Laderne utvikles også i takt med teknologien fremskritt og generelle krav til forskriftsmessig lading av kjøretøy. 

Vi har allerede opparbeidet oss en sterk kompetanse på lading av elbil, og tilbyr komplett salg og montering av elbillader for eneboliger, hytter, borettslag/sameier, næringsliv og lignende. 

Vi tilbyr komplette ladere fra  Easee, Zaptec GO og Micro Matic som er blant de ledende på elbilladere i markedet. 

Dersom du allerede har kjøpt elbillader kan vi selvsagt kun stå for installasjonen, uansett hvilket merke elbilladeren har.

Har du spørsmål vedrørende våre produkter, eller ønsker å vite mer om elbillading?

Ta kontakt så hjelper vi deg i gang!

Easee Charge Lite

NYHET:
Easee lanserer Charge Lite!
Det første medlemmet i den nye produktserien til Easee, er laget for husstander med én til to elbiler.

Vi har endelig sluppet løs den første modellen i rekken av nestegenerasjons Easee-produkter. Easee Charge Lite er en kostnadseffektiv, stilren ladeboks som tåler både sludd, vind, minusgrader, sidelengs regn og andre værfenomener man gjerne opplever her i Norden.

En av de mest etterspurte nyhetene som kommer i Charge Lite, er muligheten for å kontrollere laderen uten å være tilkoblet internett. Dette blir aktivert via en programvareoppdatering om kort tid. Når den er på plass kan du enkelt og greit koble opp mot ladeboksen via Bluetooth, og starte/stoppe lading, sjekke ladehastighet og låse/låse opp ladekabelen uten å gå via skyen.

Zaptec Go

Zaptec Go er en smart og sofistikert ladeboks for enebolig og hytte, og med smartladingen Eco Mode får du lade når strømprisen er på sitt billigste i løpet av døgnet. Lad hjemme, når det passer deg

Markedets sikreste lader

Hjemmeladeren Zaptec Go gikk av med seieren i NAFs sammenligning av elbilladere. Ladeboksen oppfyller alle sikkerhetskrav fullt ut. På sikkerhetsfronten er Zaptec den eneste leverandøren som har vist at alle krav til DC-overvåkingen er oppfylt. 
Zaptec Go er testens tryggeste valg.

Elbillader for alle!

Vi tilbyr komplett salg av lader og installasjon for alle typer behov. Vi har produkter som passer perfekt for alt fra eneboliger, hytter, borettslag/sameier, til større næringsanlegg i Trondheim og omegn.

Ta kontakt for mer informasjon og et uforpliktende tilbud!

Enebolig

Hytte/Fritid

Borettslag/Sameie

Parkeringsanlegg

Næringsvirksomhet

Industri

Bestil gratis befaring