ELEKTRIKER KJØKKEN


På tide å pusse opp kjøkkenet?

Trenger du elektriker til kjøkken og lignende?

For mange er kjøkkenet det viktigste rommet i boligen, og vi i El-Focus har lang erfaring med denne typen oppussing. Enten du trenger en enkel serviceelektriker til mindre oppgaver på ditt kjøkken, eller skal totalrenovere hele rommet, er vi klare til å hjelpe deg.

Dersom hele kjøkkenet skal pusses opp, er det viktig med god planlegging slik at du får et mest mulig funksjonelt kjøkken. Det blir stadig flere avanserte hvitevarer samt småelektriske artikler som alle krever sitt av det elektriske anlegget.

Det er også viktig å tenke på at behovet for antall stikkontakter på kjøkkenet øker, og at dette derfor må være i tråd med forskriftene. Her finnes det flere muligheter, hvor du blant annet kan integrere stikkontakter i kjøkkenbenken, med en såkalt "popup" stikkontakt. Dette er en svært praktisk løsning, og gjør kjøkkenet mer estetisk pent.

Belysning er også viktig på et godt kjøkken. Uansett om valget faller på downlights eller andre former for lysskilder, har vi flere gode løsninger og råd. Snakk gjerne med oss om belysning for å oppnå en best mulig løsning både med tanke på funksjonalitet og estetikk.

elektriker kjøkken

Vi benytter kun kjente merkevarer på våre produkter, hvilket betyr at du gjennom oss kan få tilgang til det absolutt siste på den elektriske moten.

Kontakt oss i dag for en gratis og uforpliktende befaring!

Følg oss gjerne på Facebook for mer inspirasjon!

Typiske tjenester innen kjøkken!

Det er mange ting som er viktig å tenke på når kjøkkenet skal pusses opp! Husk at dersom du skal flytte den eksisterende plasseringen av komfyr, er et krav til komfyrvakt. Det er også krav Når det er sagt anbefaler vi alltid å installere komfyrvakt på alle kjøkken uansett. Det er en svært rimelig investering som har til hensikt å forhindre kjelebranner.

Når det gjelder antall stikkontakter skal det være minst ett uttak for hvert faste elektrisk utstyr som kjøl, frys, stekeovn, platetopp, ventilator, kaffemaskin etc. Minst to uttak pr. 2 m kjøkkenbenk for tilkobling av kjøkkenmaskiner etc. Kravet omfatter også eventuelle kjøkkenøyer. I tillegg skal det være minst fire uttak ifb. spiseplass, men ikke mindre enn to uttak pr. 2 m fri vegg.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker råd og inspirasjon, eller bare har spørsmål til hvordan ditt kjøkken kan bli best mulig.

  • Belysning
  • Lysstyring
  • Stikkontakt
  • Varme
  • Komfyrvakt

Ta kontakt for gratis befaring!


BESTILL BEFARING