Smartstyring av strøm

Spar penger på strømregningen
med "Strømkontroll"

Ønsker du tilbud på strømkontroll?

Spar energi og penger

StrømKontroll™ er den komplette pakken som lar deg få full oversikt og kontroll over strømforbruket i hjemmet ditt. Ved å justere på de største lastene, som varme og varmtvannsbereder, kan du forminske strømregningen med flere tusen.

Styr strømmen fra smarttelefonen

Ved å skru på StrømKontroll i appen vil du automatisk begynne din reise til smart strømstyring og lavere strømkostnader. Her lager systemet alle automasjonene for deg, det eneste du trenger å gjøre er å bestemme hva som skal styres, din komfort tid og maks effektforbruk per time. Med denne informasjonen, samt hvor boligen din er, kan systemet automatisk justere lastene du har valgt til å bruke energi når strømmen er billig. Samtidig ivaretas komforten og effekttoppene jevnes ut for å oppnå en lavere nettleiekostnad.

Hvis du ønsker å finne ut mer om StrømKontroll panelet og støttede produkter, kontakt oss i dag!

4 enkle steg for å komme i gang med StrømKontroll™

 1. Bestill installasjon
  Bestill en installasjon her Du vil så kontaktes for å sette opp en installasjon slik at du kan komme i gang med StrømKontroll™.
 2. Installasjon av fagperson
  StrømKontroll™ installeres av en elektriker fra El-Focus AS og du vil kunne spare strøm fra første stund. Få med faktura fra elektriker, både for StrømKontroll™ og for arbeidet, slik at du senere kan søke om støtte fra Enova.
 3. Spar strøm og penger
  Når du har fått StrømKontroll™ installert begynner systemet med å justere forbruket slik at strømmen blir brukt mer effektivt. Slik sparer du både strøm og penger.
 4. Få ENOVA-støtte
  Ved å søke støtte fra Enova vil du få tilbake 35% på investeringen din, opptil 10 000kr, i tillegg til at du kan spare flere tusen i året på strømregningen.

Les mer om StrømKontroll™